Vrijdag 26 oktober ~ Met Hart en Ziel in balans

Iedereen is op zoek naar een betere balans, want in balans blijven is een taak van elke dag. Al snel hebben we het te druk, merken we dat we te vermoeid zijn of voelen we dat we de regie kwijt zijn. Dat is het uitermate belangrijk om een balans dag te plannen, je eigen innerlijke APK om weer lekker op weg te gaan. De meeste mensen doen dit zelf, door op vakantie te gaan, lekker uit te rusten of juist iets leuks te gaan doen. Niet altijd heeft dat landurig een positief effect, maar de Hart en Ziel balans dag heeft dat wel.

De balans dag zorgt ervoor dat je even helemaal aan niets hoeft te denken, je lijf in de watten wordt gelegd en je hoofd weer nieuwe energie krijgt. Ik maak voor iedereen een lunch sapje uit de slow juicer, maar er zullen ook andere gezonde hapjes zijn. Wil je een eigen drinkfles meenemen, dan is dat makkelijker, maar het hoeft niet. Heb je voedselallergieën dan hoor ik het graag.

Met gezamelijke meditaties, intuïtieve oefeningen en rust momenten zorgen we voor innerlijke rust en energie. Na afloop voel je je weer als herboren. Je krijgt ook een werkboek met de gebruikte oefeningen mee naar huis, zodat je ze zelf kan blijven herhalen. Zo zorg je dat je in contact blijft met je eigen innerlijke kracht, wijsheid en intuïtie.

Wil jij ook weer met hart en ziel in het leven staan? Geef je dan op of vraag meer informatie via 06 10521351

Tijd: 13.00-17.00
Benodigdheden: evt. notitieblok
Prijs: 99 euro inclusief werkboek, lunch, hapjes en drankjes
Open plekken: 8