Consult op de praktijk

Een sessie in de praktijk uit drie onderdelen: overleg, werk samen en de afsluiting. Voordat je op de praktijk verschijnt heb ik je consult al voorbereid. Ik kijk naar jouw energie, blokkades en de belangrijke thema's in je leven door contact op te nemen met jouw energieveld en te luisteren naar wat ik doorkrijg voor jou. We beginnen dus ook met een overleg: tijdens een kopje koffie of thee bespreken we mijn voorbereiding en jouw vragen. Als je al eerder een sessie hebt gehad bespreken we ook jouw voortgang.

Na het overleg gaan we aan de slag met de technieken die we samen hebben gekozen. Als er gekozen is voor Helderziende Waarnemingen, Tarot en Orakel Readings of EFT dan blijven wij aan tafel zitten. Kiezen we voor energie therapie of massage, dan mag je op de massage tafel gaan liggen. Tijdens de sessie mag je me altijd onderbreken om vragen te stellen of feedback te geven. Regelmatig vraag ik aan jou of alles ok is of je nog vragen hebt en of je comfortabel bent.

Na het werk samen begint de afsluiting. Ik vind een goede afsluiting belangrijk, dus laat op tijd weten dat het einde van het consult nadert. Dan kun je rustig tot jezelf komen, evt. een laatste vraag stellen en regelen we de laatste dingen (betaling, evt. nieuwe afspraak of huiswerk).