Woensdagavond 18 oktober & Vrijdagmiddag 10 november ~ Detox Avond of Middag

Bij een detox denken mensen vaak aan groene drankjes of vasten om weer de balans in het fysieke lijf te herstellen door het te zuiveren. De detox van Hart en Ziel is een detox gericht op emotioneel en mentaal vlak. Tijdens het leven zitten we soms vast in bepaalde mentale patronen of blijven emoties langer hangen dan gewenst. Dan is het tijd om een moment voor jezelf te nemen om dit op te lossen, zodat je weer fris aan de slag kan. Met visualisaties, meditaties, oefeningen en EFT zorgen we dat we op mentaal en emotioneel vlak zuiverend en helend gaan werken.

Er waren al twee detox mogelijkheden via de Hart en Ziel Educatie online te volgen, maar dit najaar kun je ook samen met een kleine groep in de praktijk detoxen. Beide detoxen (middag en avond) volgen een ander programma en ondersteunen elkaar.

De avond is vooral bedoeld om makkelijker om te gaan met stress, balans beter te vinden en vaker een moment voor jezelf te kunnen pakken. Uitermate geschikt voor mensen vaak merken dat ze te lang door blijven gaan, teveel doen of sterk reageren op stress. Er zullen een aantal handige tips aan bod komen om het leven beter aan te kunnen. Voordat je deze detox begint krijg je een oefening om thuis te doen die ik graag uiterlijk 2 dagen voor het begin van de avond ontvang. Ik gebruik deze informatie om de detox avond te personaliseren.

De middag is vooral gericht op het verbreken van oude patronen, het zuiveren van de emoties en het loslaten van oude ballast. Er is voldoende tijd om dieper in te gaan op dingen die je dwars zitten en daardoor voor negatieve effecten zorgen in je leven. Deze detox is uitermate geschikt voor mensen die merken dat ze niet zo lekker in hun vel zitten, zichzelf niet energiek genoeg voelen of het idee hebben dat ze zichzelf blokkeren.

Bij inschrijving ontvang je algemene informatie over detox en bij de avond detox ook een oefening voor thuis. Na afloop van beide detoxen heb je een werkboek met gereedschap om thuis aan de slag te blijven gaan.

Tijd: 20.00-22.30 (avond) of 13.00-17.00 (middag)
Prijs: 45 euro (avond) of 70 euro (middag) of 100 euro (beiden)
Benodigdheden: geen