Ervaringen met ondersteunende sessies

Mensen die behoefte hebben aan wat extra ondersteuning (via het Juiste Pad Plan of via losse sessies) of op zoek zijn naar meer energie zijn van harte welkom bij mij.

Energie Boost

Mevrouw U. heeft al een oplossingstraject afgesloten, maar heeft af en toe behoefte aan wat extra energie en wil ook graag op een hogere spiritueel niveau functioneren.

Ervaring: Mevrouw U. merkt dat ze minder gauw piekert en sneller in staat is om situaties met een spirituele blik op te lossen.

Baby S. heeft na een vliegreis wat problemen in de rug en reageert heel slapjes. De ouders zijn al bij een fysiotherapeut maar willen meer verlichting.

Ervaring: De Baby knapte vlak na de behandeling zichtbaar op en de spieren voelden weer sterk.

Ondersteuning bij heftige situaties

Dhr. V. heeft zijn partner in een geweldsdelict verloren en voelt zich jaren daarna nog steeds erg onrustig hierover. Hij heeft al eerder hulp gezocht, maar blijft angstig en soms zelfs aggresief reageren. Hij wil graag beter met de situatie omgaan.

Ervaring: Na de sessie veolt Dhr. V. zich een stuk rustiger, hij heeft antwoord gekregen op vragen die hem stoorden en voelt dat hij het eindelijk een plek kan geven. Hij ziet de verwerking als geslaagd.

Mw. W. heeft haar kind verloren en heeft al veel aan haar verwerkingsproces gedaan. Toch merkt zij dat ze op bepaalde data zichzelf te emotioneel vindt en ze graag het overlijden blijvend een plekje geven.

Ervaring: Mw. W. merkt na een aantal sessies dat ze haar verwerkingsproces als afgesloten ziet. Zij merkt dat ze nu ook de mooie momenten weer kan herinneren en heeft op de sterfdag een gevoel van rust ervaren.

Tiener X. heeft moeite met de scheiding van zijn ouders verwerken en heeft het daardoor ook moeilijk met school. Zijn concentratie is achteruit gegaan en hij voelt zich niet prettig in zijn vel.

Ervaring: Tiener X. merkt dat hij weer lekker aan de slag kan op school en hoewel hij de scheiding nog steeds niet leuk vindt, ervaart hij nu ook de prettige kanten van twee huizen en twee ouders die gelukkiger zijn.