Huisreiniging

Een huis kan op verschillende manieren vervuild raken (energie van overledenen, oude bewoners, entiteiten of bijvoorbeeld eigen energie uit moeilijke periodes). Meestal lukt het om een huis zelf te reinigen met wierook, water of intentie, maar soms lukt dat niet voldoende of blijft de energie terugkeren. Het is dan vaak belangrijk om er achter te komen waar deze energie vandaan komt en te zorgen dat deze op de juiste manier afgevoerd wordt.

Bij een huisreiniging kom ik langs om de energie te lezen, vragen te beantwoorden en het huis te reinigen. Daarnaast zorg ik dat het huis afgeschermd wordt van entiteiten van buiten af. Helaas heb ik geen invloed op de energie die mensen zelf mee het huis in nemen, de energie die mensen zelf creëren in het huis (ruzie e.d.) en evt. entiteiten die met mensen zelf meeliften. Het kan dus zijn dat een huis weer vervuild raakt van deze soorten energie en dat het opnieuw professioneel schoongemaakt moet worden.

Genoemde tarieven zijn gericht op huisreinigingen in Delft. Natuurlijk is het ook mogelijk om een huis buiten Delft te reinigen, neem dan contact op voor een offerte.

Meer informatie over huisreinigingen vindt je op het blog (Engels).