Donderdag 8 februari ~
Start Hart en Ziel Intuïtieve Training

Kom op een ontspannen wijze je intuïtie trainen bij Hart en Ziel. We werken met het 100% Positiviteit Orakel om op een postieve wijze te leren Readings te duiden en te geven aan elkaar. In 8 avonden verspreid over het jaar train je je intuïtie op verschillende manieren via het Orakel tijdens de lessen van 80 minuten. Daarnaast ontvang je huiswerkopdrachten voor thuis en kun je je ervaringen delen via de online leeromgeving Hart en Ziel Educatie.

De training is bedoeld voor mensen die worstelen met vragen zoals:

Naast het beantwoorden van deze vragen werken we ook dieper met het duiden van Readings, het kiezen hoe je en bepaalde Reading vorm kan geven door vraagstelling, aantal kaarten e.d. en het aanvoelen van de energie van een Reading. Ook is er aandacht voor het geven van Readings aan anderen, Reading etiquette en ethische grenzen. De training is prima geschikt voor beginners en voor halfgevorderden. Ben je gevorderd of expert niveau en worstel je toch nog met vragen, dan kun je beter een losse sessie boeken.

Wil je de Hart en Ziel Intuïtieve Training combineren met de Hart en Ziel Luisteren (meditatieavonden) dan ontvang je 50% korting op Hart en Ziel luisteren en betaal je 470 euro voor beide.

Tijd: 20.00-21.20
Data: 8 avonden in februari, maart, april, mei, juni, september, oktober en november (data in overleg)
Benodigdheden: niets, je ontvangt een cursusmap en het orakel
Prijs: 350 euro inclusief 100% Positiviteit Orakel, koffie/thee en toegang tot de online leeromgeving Hart en Ziel Educatie.