Donderdag 25 januari ~
Met Hart en Ziel Luisteren

Meditatie is een belangrijk middel om meer innerlijke rust in je leven te krijgen en helpt bij het verbeteren van je intuïtie. Zo maak je betere keuzes en leef je met hart en ziel. Toch is het nog niet zo makkelijk om regelmatig te mediteren. Vaak zijn er problemen met het mediteren zelf: te snel afgeleid, geen meditatieve staat bereiken, geen goede sfeer, te onrustig en daarom telkens te weinig resultaat. Dan wordt mediteren een vervelende klus en wordt er natuurlijk nooit tijd gemaakt om het regelmatig te doen.

Hart en Ziel Luisteren is de oplossing om een gezonde meditatie gewoonte op te bouwen. We werken in een groep, waardoor er snel een goede meditatie sfeer ontstaat. Er is voor en na de meditatie de mogelijkheid om te overleggen over wat er gebeurde tijdens jouw meditaties, zodat je tips kunt krijgen om meer resultaat te behalen en ervaringen kunt delen met elkaar. We gaan mediteren via verschillende principes, dus niet alleen de geijkte meditatie waarbij je gedachten naar niks moeten gaan, maar ook actieve meditatie, loopmeditatie, mantra's en begeleide meditatie. Zo kun je zien welke vorm het effectiefst is voor jou.

Gedurende het jaar worden de meditaties vanzelf langer en er zijn voldoende mogelijkheden voor beginners en gevorderden op elke avond. Je mag je eigen meditatiekussen meenemen of een matje, maar je mag ook gebruik maken van de stoelen op de praktijk of op de grond gaan zitten. Belangrijk is dat je comfortabel bent.

Tijdens de meditatieavond zal de meditatie opgenomen worden en kun je hem daarna zo vaak als je wil opnieuw beluisteren via de online leeromgeving. Handig als je vaker wil mediteren of als je een keertje een avond hebt gemist. Je kunt daar ook ervaringen achterlaten of vragen stellen. Meditatie schriftelijk ontvangen is ook mogelijk.

Wil je de Hart en Ziel luisteren combineren met de Intuïtieve Training dan ontvang je 50% korting op Hart en Ziel luisteren en betaal je 470 euro voor beide.

Tijd: 20.00-20.50
Data: elke 4de donderdag van maand, December datum in overleg
Prijs: 240 euro (20 euro per avond) inclusief koffie/thee en online toegang tot de meditaties en online leeromgeving.