Donderdag 15 november of vrijdag 23 november ~ Intuïtie training

Zin om je intuïtie te komen trainen op een positieve manier, zodat je er makkelijker naar kan luisteren?
Geef je dan op voor een trainingsmiddag, avond of beide. We werken met de 100% positiviteit orakel set van Rianne Collignon om te zorgen dat we positieve helende readings aan elkaar kunnen geven. Of je nu veel ervaring hebt met kaarten of juist geen, oefenen helpt iedereen. Ongeacht de grootte van je eigen talent, intuïtie valt te trainen.

Een sterke intuïtie helpt je om betere en gezondere keuzes te maken en geeft meer innerlijke rust.

We oefenen samen met vraagstelling, grote en kleine leggingen en combineren de kaarten op verschillende manieren. Ook doen we oefeningen om beter te leren luisteren en om krachtiger te worden in het leven naar onze intuïtie. We werken respectvol en met een kleine groep, zodat er voldoende persoonlijke aandacht is voor iedereen.

Naast het samen oefenen bespreken we ook ethische vragen over readings zoals: hoe ga ik om met informatie over anderen, doe ik readings voor een ander of niet, wat zie ik als toestemming en wat is mijn persoonlijke ethiek. Natuurlijk mag je zelf ook vragen stellen over hoe je het beste om kan gaan met jouw intuïtie of wat jij persoonlijk als huiswerk mee kan nemen om te trainen. Na afloop kun je ook verder trainen via Hart en Ziel Educatie.

Helaas is er geen tijd om een Reading te ontvangen van helderziende heler Rianne Collignon tijdens de training zelf, maar je krijgt wel een voucher t.w.v. 37,50 euro mee om er gratis eentje te bestellen. De voucher moet in 2018 worden ingeleverd.

Tijd: 15de 20.00-23.00, 23ste 14.00-17.00
Benodigdheden: evt. notitieblok
Prijs: 99 euro per datum inclusief orakel set en e-mail Reading voucher
Let op: Wil je beide dagen meedoen, dan betaal je slechts 49 euro voor de tweede keer, maar je ontvangt slechts 1 e-mail Reading voucher.
Open plekken: 8