Cursus Succesvol Afvallen

Alle lange tijd problemen met blijvend afvallen? Genoeg van jezelf straffen met een dieet, maar geen resultaat als je probeert gezond te eten en te bewegen? Het ligt niet aan jou of aan je gebrek aan discipline. Het is tijd voor echt iets anders: een ander perspectief, een gedegen aanpak en liefde en respect voor jezelf.

In de cursus Succesvol Afvallen leer je beter luisteren naar je lichaam en geest, zodat je weet wat je wel en niet nodig hebt. Je leert je lijf weer opnieuw ontdekken als een waardevol en mooi geschenk. Bijna elke maand hebben we twee bijeenkomsten van 50 minuten waarin we aan een belangrijk thema werken met EFT en lichaamstesten. De eerste en laatste maand hebben we een bijeenkomst van 80 minuten, zodat we prettig met elkaar kunnen kennismaken en ook goed kunnen afsluiten.

Tijdens de cursus krijg je een map met informatie over alle thema's, evaluatieformulieren en positieve affirmaties. Zo vindt je de weg naar een gezond en slank weer terug. De cursus loopt van Januari 2017 tot en met November 2017 met op elke tweede en vierde woensdag van de maand een les (behalve in januari en november).

De cursus is voor maximaal 8 personen, zodat we een kleine, respectvolle en gezellige omgeving hebben. Mocht je na afloop van een thema nog ontevreden zijn over het resultaat, dan kun je gebruik maken van een ondersteuningsmoment. Daarnaast kun je thuis verder werken of een persoonlijke sessie boeken.

Nieuw in 2018 is de gratis proefles (opgeven verplicht), op woensdagavond 10 januari van 20.00-20.50. Op deze avond kun je kort kennismaken met de technieken die we gaan gebruiken en met de cursusmap. Kun je deze avond niet, dan kan je ook langskomen op de inloopavond op 18 januari van 20.00-21.30 om de cursusmap te bekijken en kennis komen te maken in de praktijk.

Iedereen verdient het om in balans te zijn met zijn of haar lijf! Geef je dus snel op via e-mail of telefonisch op werkdagen van 19.00-20.00.

De kosten bedragen 50 per maand inclusief 2 persoonlijke telefonische ondersteuningsmomenten van 25 minuten. Liever thuis vanuit je eigen stoel aan de slag met de cursus? Je kunt ook online de cursus te volgen tegen een gereduceerd tarief van 17,50 euro per thema. Meer informatie vindt je bij Hart en Ziel Educatie.