Techniek: Helderziende Waarnemingen

Voordat het consult is begonnen heb ik al met deze techniek gewerkt. Ik zorg namelijk altijd dat ik kijk of iemand bij mij in de praktijk hoort voordat je een consult boekt. Daarnaast bereid ik een consult altijd voor door te luisteren naar wat ik doorkrijg en wat de belangrijkste thema's zijn om aan te werken.

Soms schrikken mensen wel dat ik al zoveel weet voordat ik hen gezien heb. Ik maak een connectie met jouw energie en daarvoor is afstand geen bezwaar vandaar dat ik ook via e-mail, telefoon of Skype kan werken. Wel werk ik meestal het liefst in de praktijk zelf aangezien je anders een stukje contact met elkaar (gezichtsuitdrukkingen e.d.) mist en het vaak toch om zware onderwerpen gaat. Even een arm om je schouder op het juiste moment kan zoveel schelen.

Mijn helderziende Waarnemingen komen op verschillende manieren: gevoelens in mijn lijf die aangeven waar iemand een blokkade heeft (fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel), woorden of zinnen die ik hoor, dingen die ik gewoon weet, dromen en visioenen en ook weleens gidsen, totem's of engelen die ik zie. Ik krijg eigenlijk dagelijks wel waarnemingen door over mijzelf of over anderen. Deze waarnemingen komen door zonder dat ik er wat voor moet doen en dat zijn dan ook de waarnemingen die het sterkst en accuraatst zijn.

Ook krijg ik weleens dingen door op het moment dat iemand mij iets verteld, maar daarnaast kan ik ook dingen vragen en daar antwoord op krijgen. Waarnemingen kunnen verschillen in sterkte en ook in accuraatheid. Ik geef het altijd aan als iets niet helemaal zuiver voelt of als ik geen eenduidig antwoord krijg. Hoe graag ik ook zou willen, ik kan niet alles voorspellen en niet alles wordt mij altijd duidelijk gemaakt.

Nadat ik heb doorgegeven wat ik moet doorgeven en vragen heb beantwoord blijft het altijd aan de persoon zelf wat hij of zij daar mee doet. Sommige mensen nemen het voor kennisgeving aan, anderen kiezen ervoor om zelf er wat mee te doen en weer anderen vragen mij om samen met hen de blokkades op te lossen. Daarvoor gebruik ik meestal andere technieken, want vaak is uitleg en informatie niet genoeg.

Voorbeelden van een sessie waarin helderziende waarnemingen voorkomen kun je zien in de video waarin ik de mogelijkheden laat zien voor advies.