Techniek: Tarot & Orakel Readings

Ik ben in het bezit van veel Tarot en Orakel sets, waarvan de meeste aan mij geschonken zijn. Ik gebruik Tarot en Orakel Readings meestal als aanvulling of verduidelijking van de helderziende waarnemingen die ik krijg. De kaarten dienen dan als focus voor mijn gave.

Mensen hebben soms de voorkeur voor een Tarot of Orakel Reading in plaats van een consult met alleen helderziende waarnemingen, omdat zij dan zelf de kaarten mogen trekken, dingen niet alleen horen maar ook zien en zij het makkelijker praten vinden naar aanleiding van de kaarten.

Ik zorg altijd dat de sets al goed geschud zijn en pak de set die het beste bij de vraag past. Als mensen liever niet zeggen waar het over gaat dan kies ik voor een set die mijn intuïtie aangeeft. Soms is dit een Tarot set, maar ik werk ook met enkele Orakel sets die specifiek bedoelt zijn voor o.a. relatieproblemen, het vinden van je eigen zielendoelen en het beantwoorden van Ja/Nee vragen. Ik vraag iemand om zelf ook nog even te schudden en dan een specifiek aantal kaarten te trekken.

Ik werk met verschillende patronen die ik zelf neerleg en vervolgens leg ik uit wat ik zie, hoor en voel naar aanleiding van de kaarten. Mochten dingen nog onduidelijk zijn of heb je vervolg vragen dan trek ik kaarten bij.

Voorbeelden van mijn tarot en orakel sets kun je zien in de video waarin ik de mogelijkheden laat zien voor advies en in de video testimonial van Nadia.